Senin, 23 November 2015

Dalam Sakit berterusan?

Dalam Sakit berterusan?

Seperti yang kita mendapatkan lebih tua kadang-kadang kehidupan tidak kelihatan seolah-senang. Rakyat perlu menikmati kehidupan yang lebih kerana mereka mendapat lebih tua. Jika anda melihat diri sendiri dan ramai kawan-kawan anda pergi ke pejabat doktor sepanjang masa atau mengambil 5-6 ubat setiap hari, adakah anda berfikir "Adakah ini yang bersara itu?"

Ia tidak seharusnya menjadi cara itu. Tetapi dalam masyarakat ini untuk merawat penyakit dan tidak orang itu, ia adalah cara itu. Adakah anda percayakan doktor anda lagi? Adakah anda kadang-kadang tertanya-tanya jika dia benar-benar melihat keluar untuk anda dan untuk keperluan anda sebagai seorang individu yang. Saya melihat semakin ramai orang mengambil ubat untuk penyakit. Mereka berfikir ia hanya berlaku dan tiada apa yang boleh dilakukan.

Ramai orang yang hidup dalam kesakitan yang tetap artritis atau sakit kepala. Anda mungkin tahu orang yang mempunyai penyakit seperti kanser, fibromyalgia, penyakit meneire, tekanan darah tinggi, penyakit jantung, senarai seterusnya. Mungkin ini terpakai kepada anda. Dan syarat-syarat ini biasanya bertopeng dengan ubat-ubatan yang tidak terkira banyaknya yang orang gunakan dalam percubaan mereka untuk mengatasi penyakit-penyakit ini. Dalam bercakap kepada ramai orang, saya menyedari bahawa kebanyakan orang berfikir ini adalah perkara biasa; bahawa ia adalah sebahagian semula jadi menjadi tua.

Wah. Bagaimana sedih.

Ia pasti boleh menjejaskan kehidupan terpaksa hidup dan merancang waktu dan hari-hari di sekitar sakit atau di sekitar pelantikan doktor.

Terdapat sebarang jawapan yang lain. Badan kita mahu menjadi baik dan sentiasa berusaha untuk membaiki diri mereka sendiri. Mereka cenderung untuk bertindak secara semula jadi untuk mendapatkan kesihatan mereka sendiri. Hanya memberi badan apa yang diperlukan dan ia sering akan mencari jalan sendiri untuk kesihatan yang optimum. Ia dipanggil "Orthomolekul Medicine".

Kita tidak dilahirkan dengan kekurangan dadah. Dadah tidak semula jadi. Anda tidak mempunyai "pil ungu" kekurangan dalam badan anda. Badan anda hanya memberi tanda bahawa ia kekurangan sesuatu yang ia perlukan.

Prinsip utama perubatan Orthomolekul adalah pemakanan itu pertimbangan pertama dalam diagnosis dan rawatan. Tumpuannya adalah menormalkan keseimbangan vitamin, mineral, asid amino, dan bahan-bahan yang serupa di dalam badan.
Anda BOLEH dengan kehidupan yang baik dan panjang tanpa dadah atau penyakit. Anda boleh mempelajari bagaimana. Anda mendapat untuk hanya bermula.

Untuk kesihatan dan kesejahteraan anda, saya menggalakkan anda untuk mengambil langkah pertama.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar